Ontdek de high-end services
van Kasteel Gemert

Kasteel Gemert biedt u tal van exclusieve services en utiliteiten. Toonaangevende hospitality met internationale allure vormt de perfecte entourage voor de residenten en gasten van het kasteel. High-end faciliteiten, waaronder een luxe spa & wellness & gym, roomservice, housekeeping, private dining geserveerd door uw persoonlijke butler, private parking en een boat house voor een romantisch tochtje over de slotgracht. De best opgeleide professionals staan 24/7 voor u klaar. Zij zetten graag hun passie, kennis, ervaring en topservice in, om u optimaal te laten genieten en uw zintuigen te prikkelen met privéfaciliteiten die uw leven op ongekende wijze veraangenamen. 

Hét recept
voor luxe ontspanning

Zijn residenten en gasten biedt Kasteel Gemert een exclusieve spa & wellness, waar u in heilzame luxe geniet van hartverwarmende bad- en saunafaciliteiten van topklasse. Met de bijzondere gewaarwording om te kunnen zwemmen onder de gewelven, parallel aan de slotgracht met zonneterras. Een ultieme oase van weldadigheid en rust. Hier vindt u alle ingrediënten voor een welverdiend moment voor uzelf en het prikkelen van al uw zintuigen. Om even helemaal bij te komen na een dag werken of als een ontspannen retreat in uw vrije weekend of tijdens uw businessmeeting.

Laat de gejaagdheid van alledag achter u met de ultieme sensatie van twee sauna’s, een stoom-cabine, twee relaxruimtes en een ice bath. In een heerlijke en complete wellnessbeleving die oneindig lang mag duren.

Sterwaardig dineren

Op Kasteel Gemert worden uw smaakpapillen op topniveau getriggerd. Hier komen subtiele geuren en smaken van over de hele wereld samen en omarmt de gastvrijheid u op het moment dat u er binnenstapt. In een ongedwongen ambiance geniet u in alle rust van uw lunch of diner, met de lekkerste gerechten en bijpassende wijnen van wereldklasse. U heeft bovendien de mogelijkheid voor private dining en de ultieme sensatie met de Chef’s Table. Kasteel Gemert verwelkomt zijn residenten en gasten graag voor een ongekend culinair avontuur. 

Overnachten in stijl

Het hotel op Kasteel Gemert biedt u de magie van eeuwenoude historie in een ultramoderne ambiance van topkwaliteit. In een ultiem verblijf in fraaie kamers met oogstrelende interieurs, voorzien van optimaal comfort en met een prachtig uitzicht op het fraaie kasteelpark. U heeft hier een ongekend aanbod aan high-end services en wordt verwelkomd door gastvrije professionals, die hun gasten graag in de watten leggen en het hen aan niets willen laten ontbreken. Uiteraard wordt ook culinair aan uw verwachtingen voldaan en kunt u genieten van exclusief dineren op hoog niveau. Bovendien kunt u uw verblijf op Kasteel Gemert combineren met heerlijk relaxen in de spa & wellness & gym. De perfecte entourage voor een weekendtrip of businessmeeting.

Excellent
private parking

Kasteel Gemert biedt u de luxe van een eigen ondergrondse parkeergarage voor residenten en gasten. Deze is ruim van opzet en met uw vervoersmiddel gemakkelijk te bereiken. U heeft hier de beschikking over uw privé parkeerplek. En heeft u haast of zet u om andere redenen uw auto bij voorkeur niet zelf weg? Maak het uzelf dan gemakkelijk met de private parking service.