Nog

tot start restauratie en verbouwing
op 21 april 2021

Kasteel Gemert
Domain of fascination

Zondag 28 februari 2021 van 12.00 uur tot 15.00 uur bent u van harte welkom op Kasteel Gemert voor een unieke VIP-tour. Onder het genot van exclusieve drinks & bites wacht u een inspirerende toer door het kasteel, waar de toekomst zich voor u openbaart. U kunt zich alleen inschrijven voor de VIP-tour via de contactpagina op de website of telefonisch via de makelaar voor het maken van een afspraak. Na uw inschrijving voor de VIP-tour neemt het makelaarsteam contact met u op om een tijdslot met u in te plannen. Dit gebeurt conform de richtlijnen van het RIVM.


Kasteel Gemert. Een magische plek met een eeuwenoude geschiedenis, die teruggaat tot maar liefst 1391. Gebouwd in opdracht van de landcommandeur Reinier van Husen en bewoond door de kruisridders van de Duitse Orde, was het kasteel eeuwenlang het bestuurlijk middelpunt van de regio. Na 600 jaar herkrijgt Kasteel Gemert zijn voorname positie. Waar u exclusief kunt wonen met het privilege van high-end services.

High-end services

Kasteel Gemert combineert high-end service met exclusieve utiliteiten. Toonaangevende hotelfaciliteiten vormen de perfecte entourage, waar u als resident optimaal van kunt genieten. De best opgeleide professionals werken samen, om de eeuwenoude traditie van passie, kennis, ervaring en topservice in te zetten voor u. 

Residenties
op de Hoofdburcht

Kasteel Gemert biedt u domicilie in een exclusieve ambiance van eeuwenoude historie, vervlochten met alle innovatieve faciliteiten en nouveautés anno nu. De luxe residenties bevinden zich in de statige Hoofdburcht, opgetrokken in Lodewijk XIV-stijl. Hier woont u in een ongekend privilege van luxe, privacy en karakteristieke ruimte, voorzien van hedendaags comfort met alle noviteiten die uw leven veraangenamen.

Van de Duitse Orde
tot nu

Vechten, bidden en verplegen. Dàt zijn de hoofdtaken van de roemruchte Duitse Orde, stichter en eerste kasteelheer van Kasteel Gemert. Een geestelijke militaire orde van kruisridders – de Milites Christi ofwel soldaten van Christus - die zich schaart in het illustere rijtje van de legendarische Tempeliers en Maltezers. Het lidmaatschap van de Duitse Orde is uiterst exclusief en biedt bescherming en gunst van keizer en paus.

Genieten van de
eeuwenoude natuur

Kasteel Gemert herbergt vele bijzondere bewoners. Unieke plant- en bloemsoorten tonen hun kleurenpracht en vormen een welkome dis voor bijen en vlinders. Daarboven geven oude bomen de parkachtige omgeving een ruisend bladerdak tegen de zomerhitte, in de winterzon zorgen hun kale takken voor een grillig lijnenspel. Op een voorjaarsochtend is de eeuwenoude slotgracht het domein van moedereend, die snaterend haar pluizige kroost bij elkaar roept. Begeleid door een kakafonie aan zingende vogels, die net als u hun domicilie vinden op deze unieke plek.

Ook u kunt straks wonen op Kasteel Gemert

Met onderstaand formulier kunt u uw interesse kenbaar maken, en meer informatie aanvragen of u aanmelden voor de VIP-tour op zondag 28 februari van 12.00 uur tot 15.00 uur


Ik heb de volgende vraag: